Zajímavosti

Tisková zpráva CK Neckermann k 4.12.2019

Dovolujeme si Vám předat tiskovou zprávu společnosti CK Neckermann, která informuje ohledně situace klientů a společnosti CK Neckermann.

• V nutném čase nebyl nalezen vhodný investor připravený převzít všechny aktivity Thomas Cook s.r.o.
  • Thomas Cook s.r.o. působící pod obchodním názvem CK Neckermann je nucen do konce roku postupně utlumit svou činnost
  • Stále se jedná o prodeji alespoň některých částí podniku
  • S realizací zájezdů pro klienty s odlety po 1.1.2020 pomůže obchodní partner s dlouhou tradicí na českém trhu – spol. Marco Polo International, s.r.o.

V případě potřeby a dalších dotazů je Vám k dispozici pan Ing. Jan Šrámek – jan.sramek@ckneckermann.cz.

06.12.2019

Letiště Praha: dočasné změny v odbavení vybraných letů odlétajících z Terminálu 1

Jménem našeho přidruženého člena Letiště Praha bychom Vás rádi informovali o plánované rekonstrukci třídírny zavazadel na Terminálu 1, která bude probíhat na Letišti Václava Havla Praha v období od 1. března do 31. srpna 2020.

07.02.2020

Newsletter Národního divadla marionet

V souvislosti se zahájením 29.sezony v roce 2020 si dovoluje Národní divadlo marionet předložit všechny své aktivity, které jsou součástí loutkových prezentací divadla.

04.02.2020

Pozvánka na akce při příležitosti veletrhu Holiday World

Při příležitosti konání 29. ročníku veletrhu Holiday World Praha si Vám dovolujeme nabídnout účast na dvou významných akcích z oblasti cestovního ruchu

22.01.2020

Aktuální newsletter Letiště Pardubice

Dovolujeme si Vám zaslat aktuální newsletter našeho přidruženého člena - Letiště Pardubice, který obsahuje například informaci o nově přidaném letu na trase Pardubice-Kyjev, o novém letu do Ruska či o nově zřízené autobusové lince, která spojuje terminál pardubického letiště s pražským Černým Mostem.

10.12.2019